Termeni de protecție a datelor cu caracter personal

I. Definiții

În sensul acestor condiții:

„Administratorul” este compania Pharao Pictures sro, cu sediul social la Nováčkova 346/58, 614 00, Brno, Republica Cehă, ID nr .: 29351332, înscrisă în Registrul comercial păstrat de Tribunalul Municipal din Brno, Secția C, Insert nr 74487, contact prin email: info @ nasypanej.cz, contact telefonic: + 420 603 228 641; „Subiect de date” înseamnă o persoană care furnizează datele cu caracter personal administratorului în scopurile prevăzute mai jos, în special un vizitator pe site-ul web al administratorului, clientul administratorului sau o persoană interesată să lucreze pentru administrator; „Magazin online” înseamnă magazinul administratorului de pe site-ul web www.nasypanej.cz; „Regulament” înseamnă Regulamentul (UE) nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR); „Act” înseamnă Legea nr. 101/2000 Coll., Privind protecția datelor cu caracter personal, astfel cum a fost modificată, în special modificată prin Legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal pregătită în momentul publicării acestor condiții.

II. Prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul procesării comenzilor

Datele cu caracter personal ale persoanei vizate, pe care Administratorul le prelucrează în scopul încheierii și îndeplinirii contractului stabilit prin comanda făcută de persoana vizată în Magazinul online al administratorului, sunt: ​​numele și prenumele, adresa, e-mailul și contactul telefonic al persoanei vizate. Baza legală pentru prelucrarea acestor date furnizate în mod voluntar este contractul menționat mai sus cu Administratorul, care nu ar fi posibil să se încheie fără furnizarea datelor către persoana vizată. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate pe durata îndatoririlor statutare ale Administratorului, adică timp de cel puțin 10 ani din cauza arhivării obligatorii a documentelor contabile. Prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanei vizate poate fi încredințată în special unui procesator care furnizează sau poate asigura administratorului și scopurilor acestuia transportul de mărfuri, administrarea ordinelor de reclamație sau retragere, servicii de găzduire web, administrarea acestui site web, administrarea sistemelor CRM ale administratorului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanei vizate nu va implica luarea de decizii sau profilarea automatizată, iar administratorul nu intenționează să furnizeze date cu caracter personal unei țări terțe, unei organizații internaționale sau a unor terțe părți, cu excepția procesatorilor de mai sus. Persoana vizată are dreptul de a solicita controlorului accesul la datele sale cu caracter personal, corectarea sau ștergerea acestora sau restricțiile privind prelucrarea, dreptul de a se opune prelucrării, precum și dreptul de a depune o reclamație la Oficiul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, în cazul în care controlorul și / sau procesatorul continuă cu prelucrarea datelor cu caracter personal. cu încălcarea Regulamentului și / sau a Legii. Opțiunea de a cumpăra în magazinul online nu este destinată în primul rând persoanelor fizice cu vârsta sub 16 ani.

III. Prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul trimiterii unui buletin informativ

Datele cu caracter personal ale persoanei vizate, pe care Administratorul le prelucrează în scopul transmiterii informațiilor despre produse, servicii, știri și evenimente (buletin informativ), sunt: ​​adresa de e-mail a persoanei vizate. Baza legală pentru prelucrarea acestor date furnizate în mod voluntar este

a) interesul legitim al administratorului constând în promovarea bunurilor sale după ce persoana vizată efectuează o achiziție în magazinul de internet al administratorului, când buletinul este trimis în conformitate cu prevederile secțiunii 7, paragraful 3 din Legea nr. 480/2004 Coll., Legea cu privire la anumite servicii de informații societate. Persoana vizată are opțiunea de a anula abonamentul la newsletter atunci când faceți o comandă și, ulterior, în orice moment, după ce faceți clic pe linkul activ situat la sfârșitul fiecărui newsletter sau pe baza unei cereri scrise trimise la adresa de e-mail a administratorului,

b) acordul persoanei vizate care nu este un client existent al administratorului, acordat în sensul alineatului (5) al Legii în legătură cu prevederile art. 6 alin. 1 lit. a) Regulament, care poate fi revocat oricând, făcând clic pe linkul activ situat la sfârșitul fiecărui newsletter sau pe baza unei cereri scrise trimise la adresa de e-mail a administratorului. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate pe durata interesului persoanei vizate de a trimite newsletter-ul Administratorului, adică pe durata scopului prelucrării lor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanei vizate poate fi încredințată în special unui procesator care furnizează sau poate furniza servicii de găzduire web pentru administrator și scopurile acestuia, administrarea acestor site-uri web, administrarea sistemelor CRM ale administratorului, gestionarea campaniilor de newsletter sau procesator care oferă soluții tehnice pentru gestionarea campaniilor de newsletter . Prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanei vizate nu va implica luarea de decizii sau profilarea automatizată, iar administratorul nu intenționează să furnizeze date cu caracter personal unei țări terțe, unei organizații internaționale sau unor terțe părți, cu excepția procesatorilor de mai sus. Persoana vizată are dreptul de a solicita controlorului accesul la datele sale cu caracter personal, corectarea sau ștergerea acestora sau restricțiile privind prelucrarea, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a transfera date către un alt operator, precum și dreptul de a depune o reclamație la Oficiul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal. / sau procesatorul continuă cu prelucrarea datelor cu caracter personal cu încălcarea Regulamentului și / sau a Legii.

Buletinul informativ nu este destinat în principal subiectelor de date cu vârsta sub 16 ani.

IV. Prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul înregistrării în Magazinul Online

Datele cu caracter personal ale persoanei vizate prelucrate de administrator în scopul încheierii și îndeplinirii contractului de furnizare a serviciilor aferente înregistrării, care constau în crearea unui cont de utilizator în Magazinul online, obținerea capacității de a gestiona comenzile online, obținerea de achiziții viitoare fără a fi nevoie introducerea repetată a datelor de contact, în obținerea oportunității de a monitoriza istoricul achizițiilor și obținerea oportunității de a profita de programul de fidelizare al Vânzătorului, sunt: ​​numele și prenumele, adresa, e-mailul și contactul telefonic al persoanei vizate. Baza legală pentru prelucrarea acestor date furnizate în mod voluntar este contractul menționat mai sus cu Administratorul, care nu ar fi posibil să se încheie fără furnizarea datelor către persoana vizată. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate pe durata interesului persoanei vizate în utilizarea serviciilor legate de înregistrarea în Magazinul online, adică pe durata scopului prelucrării lor. Prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi încredințată persoanei vizate, în special de către un procesator care furnizează sau poate furniza servicii de găzduire web pentru administrator și scopurile acestuia, administrarea acestor site-uri web, administrarea sistemelor CRM ale administratorului. Prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanei vizate nu va implica luarea de decizii sau profilarea automatizată, iar administratorul nu intenționează să furnizeze date cu caracter personal unei țări terțe, unei organizații internaționale sau a unor terțe părți, cu excepția procesatorilor de mai sus. Persoana vizată are dreptul de a solicita controlorului accesul la datele sale cu caracter personal, corectarea sau ștergerea acestora sau restricțiile privind prelucrarea, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a transfera date către un alt operator, precum și dreptul de a depune o reclamație la Oficiul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal. / sau procesatorul continuă cu prelucrarea datelor cu caracter personal cu încălcarea Regulamentului și / sau a Legii.

Posibilitatea înregistrării în Magazinul Online nu este destinată în principal persoanelor vizate cu vârsta sub 16 ani.

V. Prelucrarea datelor cu caracter personal în evaluarea cumpărăturilor din Magazinul Online și utilizarea comparatorilor de prețuri

Datele cu caracter personal ale persoanei vizate, pe care Administratorul le prelucrează în scopul publicării evaluării de cumpărare introduse de persoana vizată sub formă anonimizată, sunt: ​​numele sau porecla, adresa de e-mail și evaluarea achiziției persoanei vizate, numai numele sau porecla vor fi publicate. Baza legală pentru prelucrarea acestor date este interesul legitim al Administratorului, care constă în verificarea satisfacției clienților pentru a îmbunătăți bunurile și serviciile Administratorului pentru alți clienți. Datele cu caracter personal vor fi procesate pe durata interesului persoanei vizate de a publica o evaluare a achiziției sale. Prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi încredințată persoanei vizate, în special de către un procesator care oferă administratorului o soluție tehnică pentru obținerea evaluărilor de cumpărare și care face publice aceste evaluări pentru administratorul însuși, în special pentru operatorul comparatorului de prețuri de pe internet. Prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanei vizate nu va implica luarea de decizii sau profilarea automatizată, iar administratorul nu intenționează să furnizeze date cu caracter personal unei țări terțe, unei organizații internaționale sau unor terțe părți, cu excepția procesatorilor de mai sus. În special, persoana vizată are dreptul de a solicita controlorului accesul la datele sale cu caracter personal, corectarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a transfera date către un alt operator, precum și dreptul de a depune o reclamație la Oficiul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal. și / sau procesatorul continuă cu prelucrarea datelor cu caracter personal cu încălcarea Regulamentului și / sau a Legii.

Formularul destinat evaluării unei achiziții din Magazinul Online nu este destinat în principal persoanelor vizate cu vârsta sub 16 ani.

Aceste condiții intră în vigoare la data de 17.3.2020.